söndag 28 mars 2010

Swisch sa det och så var ännu en helg förbi... Jobbade bort lördagen och somnade tillsammans med Nicole redan vid åttatiden på lördagskvällen. Vaknade runt klockan ett och vid tvåtiden (på natten alltså) hade Stefan middagen klar. Vi skulle sett en film till det, men jag somnade om på soffan. Nicole hade vaknat till nån gång där och Stefan hade tydligen låtit henne komma upp och leka när inte en flaska natta-välling hjälpt.
Det resulterade i sovmorgon till halv tio gammal tid och alltså halv elva sommartid. Lyx!
Vi skulle gått ut och plockat björkris idag var tanken, men regnet hängde i luften hela dan, så vi skippade det.
Fick äntligen läst läxan medan Nicole vilade. Det var faktiskt ganska intressant, även om det bara handlade om tråkiga atomer.
Imorgon ligger lektionen på dummaste tiden 12-14, så Stefan kan inte stanna hemma tills dess. Men min farmor & farfar skulle vara så gulliga och komma hit och passa lillstumpan under tiden. Det är ju egentligen Nicoles vilotid på dagen då, så jag hoppas att hon sover bort större delen av tiden jag är borta. Så att det blir lugnt för dom. Dom är ju visserligen pigga för sin ålder, men kanske inte tillräckligt för att springa runt med en sprallig liten busunge i timmar längre...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar