fredag 17 juli 2009

Liseberg

Idag har vi varit på Liseberg för första gången i år! Och det lär definitivt inte bli den sista, för nu har vi köpt årskort som behöver utnyttjas till fullo. Nicole fick inviga sin sittvagn idag oxå och genast såg hon så mycket mindre ut när hon fick mer plats. Men eftersom hon tycker så mycket om att bli buren i sin bärsele, så spenderades mesta tiden i den. Hon är så söt när hon hänger där och dinglar och bara ler och gör sina glädjetjut för att det tydligen är så kul att åka omkring i den.


Jag fick äntligen åka "Uppswinget" som jag sedan förra året vart sugen på, men då satte lilla kulan på magen stopp för det. Inte alls kul att vara gravid och gå på Liseberg kan jag lova. Detta året var det mycket roligare. Blev ett åk på Balder oxå, och det var över min förväntan. Hade åkt den för några år sen men kunde inte minnas att det var så många små backar som kittlades i magen.
Blev en lugn Liseberg-dag idag, men hoppas på en heldag med tillfällen för massa åk snart. Skall försöka pricka in en sån där dag som börjar med dåligt väder och därför inte lockar så många människor, men som sedan övergår till solsken eller åtminstone uppehåll. Då kan det vara värt att köpa varsitt åkpass och plocka fram barnasinnet för en dag. Allra helst med snällt sällskap som knappt vill åka något utan gärna passar en bebis lite grann!

Resten av kvällen ägnades åt att packa upp och sortera kläder till lilltjejen. Vi hade nämligen fått ett helt berg (3 stora påsar)med kläder i olika storlekar som vi fått låna från Nicoles kusin. Jättefina kläder och i vår smak! Vår lilla tjej kommer nu ha 4 olika jackor och en väst att använda sig av i höst, och då har vi inte ens köpt någon själva. Det kan ju ibland vara svårt att motstå...

Skall nog ta och krypa till sängs snart för imorgon väntar en heldag i Nödinge tillsammans med Stefans föräldrar och systrar.

Lite bilder från senaste utflykterna...

Nicole med kusin


Hos Pelle i Nödinge


Smakar glass på Liseberg


Kusinkram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar