måndag 7 mars 2011

Oj, oj, oj, helgen har flugit förbi i en rasande fart som alltid...
Fredagen innehöll skoldag med efterföljande After Work (eller After School kanske man säger?!) framåt kvällskvisten. Var lite dålig uppslutning tycker jag allt, men trevligt ändå!
Lördagen susade förbi och det enda vettiga vi åstadkom under dagen var en solig promenad upp till Masthuggskyrkan. Jag hade sett fram emot att avnjuta den där dagens allra första kopp kaffe på en bänk i solskenet. Fram med muggar, vatten, skedar, kakor och ... nej, inget kaffepulver. Satan!


Nicole tyckte att de röda lyftkranarna var giraffer som badade.
Hon ville faktiskt också bada!

Söndagen spenderades hos en skolkompis, skrivandes på ett grupparbete. Pluspoäng!

Denna dag har spenderats i skolbänken. Etikföreläsning stod på schemat, med en underbart duktig föreläsare. Sånt gillas!
Efter skolan lämnade jag blod för första gången. Att man inte gjort det tidigare? Hur bra som helst ju. Alla som får/kan borde verkligen göra det!
Mamma/mommo hämtade Nici på dagis idag. De hade shoppat på hemvägen. Eller snarare; Nicole hade shoppat. Medan mormor pratade i telefon blev lillfröken själv expedierad och valde ut en söt tröja och en cool, rosa plånbok med kedjor och nitar :) Bra smak har hon iallafall den där lilla damen.
Sedan bakade vi chokladkladdmuffins och hade det mysigt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar