söndag 2 augusti 2009

Helgen har varit lugn. Igår gick jag & Nicole en sväng i Slottskogen och kikade på djuren och myste. På kvällen hade Stefan gjort goda snittar som vi mumsade på medan vi spelade kort och yatsy. Som riktiga pensionärer. Vad har det blivit av oss sen vi fick barn egentligen? :)
Idag har Nicoles farfar och bonusfarmor tittat förbi på fika och lilla tjejen fick en höstjacka, dress och ett par jättesöta skor. Pyttesmå men så stora för hennes små fossingar. Hon verkade mest intresserad av att smaka på dom, men fin var hon när vi prova!

Sen har vi varit på promenad och det var ju faktiskt ganska varmt ute. Kors i taket! Det är man inte van vid längre :( Jag börjar tappa hoppet om den här sommaren och det känns för jäkligt! Värsta juli-vädret på 50 år står det i tidningarna. Det var ju kul när man för första gången var ledig en HEL sommar.
På eftermiddagen kom Ylva hit och det blev trevligt tjejsnack och ännu mera fika...
Nu skall vi snart gå och lägga oss här så vi är pigga och glada i morgon, då skall vi på "Lotta på Liseberg"! Börjar nog bli lite pensionärsvarning på mig tror jag allt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar