onsdag 4 augusti 2010

Min syster kom hit efter lunch i förmiddags, så vi placerade en trött liten Nicole i vagnen och tog sedan en promenad genom Slottskogen, upp till mammas jobb vid Sahlgrenska. Nicole vaknade precis lagom till vi var framme, och tur var väl det för väntrummet hade blivit hur spännande och skojigt som helst nu, fanns ju roliga leksaker överallt att leka med!
Fick även en liten uppläxning om de där tandnamnen jag trodde jag hade sån koll på, haha. Mjölktänderna är inte numrerade med början 1-4 i de olika kvadranterna, utan 5-8. Så det så! Nu hädanefter skall det allt bli ordning här skall vi se...
När mamma slutat jobbet tog vi med oss henne till Slottskogen, där vi startade med en fika på "Solterassen". Sedan tog vi en lång runda och kollade på alla djuren. Det mesta var "bä bä" i Nicoles ögon :)
Vi träffade även Nicoles blivande dagiskamrat där, så vi hade sällskap nästan hela rundan. Roligt att dom säkert kommer känna igen varandra nu när dom börjar om tre veckor. Tänk vad tiden gått fort, snart är hon ett dagisbarn, vår stora lilla tossa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar