onsdag 9 december 2009

Två-pack vita strumpor

Har vart full rulle här sen vi klev upp imorse! Vid tolvtiden mötte vi upp den andra Camillan utanför och traskade bort mot Slottskogen, där vi mötte upp Anna från mammagruppen. Sedan gick vi hem till oss och då kom Jenny och barnen, även dom från mammagruppen. Vi fikade och barnen fick leka lite. Verkade som Nicole tyckte det var extra kul att träffa andra barn idag, men det är klart, hon hade faktiskt inte lekt med andra små på flera veckor nu.
Snart är hela gänget ett år, tänk så fort tiden gått! Våra första träffar var så lugna och harmoniska, barnen låg uppradade i soffan och sov större delen av tiden. Om inte annat låg de i varje fall stilla och vi mammor kunde fika i lugn och ro i timmar. Nu är det andra bullar! Barnen får ett eget fikafat med majskrokar, riskakor och mariekex och är överallt på samma gång. Men det är såklart mycket roligare nu när dom är små aktiva individer.
Skall passa på att äta min lunch nu
, något försenat, medan Nicole ändå vilar.


Idag är det ju ANNA- DAGEN och min lilla vän ANNA har både namnsdag och födelsedag! Så dubbelt GRATTIS till dig min vän! Hoppas du får en bra födelsedag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar