fredag 6 november 2009

Det har gått jättebra ikväll med den lille killen :) Han är hur kul som helst! Så skoj det skall bli sen när Nicole kommer i den åldern när hon börjar prata mycket och säger sjukt roliga saker sådär som barn gör. Vi har spelat nintendo, ätit kvällsmat och läst sagor.
Nicole körde samma race som igår och vägrade vila på efterrmiddagen. Hon var därför vaken från klockan tolv och somnade i sin stol vid åttatiden när vi åt kvällsmat. Jättesöt var hon när ögonlocken bara blev tyngre och tyngre och hon tillslut la ner hela huvudet mot bordet. Då äntligen kunde jag lägga henne i sängen utan protest :)
Men inte sov hon för natten inte. Nej, nån timme senare tyckte hon tydligen att hon vilat klart och var fit for fight igen. Kände att jag inte hade tid att sitta vid hennes sängkant i timmar för att tvinga henne till att somna om, så hon fick komma upp till oss igen.
Va?!, vilka slappföräldrar vi blivit. Får bli hårda med hennes somna-om-rutiner snart, så inte detta blir en ful vana. Men det är ju så jobbigt att natta henne i timmar att man lätt tänker vi börjar med andra rutiner nästa kväll istället... :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar