fredag 19 augusti 2011

Igår var en härlig dag med fullt ös... Hela dagen spenderade vi i farmor & farfars kolonistuga. Dom skall ju ha finbesök på lördag och då skulle ju allt vara i tipp-topp i trädgårn, så vi hjälptes åt allihopa. Stefan klättrade upp i träden och klippte grenar, jag klippte gräset, farfar skötte trimmern (den fick minsann ingen annan röra!), farmor samlade grenar, Nicole sprang vidare med grenarna till Siv som sedan klippte ner alla kvistar till småbitar.
Det var riktigt kul att alla kunde vara med och hjälpa till! Varje gång jag sagt att jag skall klippa gräsmattan åt dom när jag kommer, så har min farmor & farfar gjort det själva ändå, fastän dom vet att jag är påväg... Envetna gamlingar!

Solen höll oss sällskap också! Man kunde gå i riktiga sommarkläder, som man inte blivit alltför bortskämde med nu det sista, underbart!
På eftermiddagen kom även min pappa & mina syskon och åt middag där med oss.
På hemvägen släppte Stefan av mig hos en klasskompis, där vi satt några kursare och drack vin och hade det mysigt. Vi avslutade kvällen med ett mycket kort krogbesök på The Queen, eller vad det nu hette? Värdelöst ställe, hur som helst, med bitter servitris och allmän tråkkänsla över hela stället. Dessutom tände dom lamporna 00.40, alltså tjugo minuter innan dom stängde antar jag, för jag har svårt att tro att den där ägaren skulle stänga senare än planerat... Nej, inget bra betyg blir det från mig iallfall, men den billiga ölen var dock ett litet plus i kanten!

Idag är allmän segdag här... Regnet har smattrat mot rutorna och vi har hållit oss inne hela dagen. Det var inte länge sen Nicole fick av sig pyamasen och själv går jag fortfarande omkring i mysbyxorna. Jag försökte få den lilla damen att klä sig för flera timmar sen, så vi kunde gå ut en sväng, men den lilla argbiggan totalvägrade. Efter några minuters gallskrik blev det plötsligt knäpptyst och när jag kikade efter vad hon nu hittat på, hade hon hämtat en stol och lyckats dra ner pyamasen jag lagt längst uppe på byrån. Med pyamaströjan ut-& -in och byxorna på sne var hon sedan hur nöjd som hest igen..
.
Nej, nu har jag segat tillräckligt. Nu får det allt bli en liten promenad bort till affären åtminstone...
Hoppas ni får en trevlig kväll och start på helgen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar