torsdag 4 augusti 2011

Gårkvällen spenderade vi ute vid Stegerholmen tillsammans med några björnbär, en kopp kaffe, varsitt fiskespö och en vacker solnedgång. Åh, du svenska sommar!


Idag jobbade jag kväll, men hann åtminstone få några mysiga soltimmar ute vid Askimsbadet med min lilla familj. När klockan började närma sig jobbdags var det bara att lunka bort till bussen och tjugo minuter senare var man på jobbet. Smidigt värre!

Och vet ni, när jag borstade tänderna på lilltjejen igår upptäckte jag två nya tänder långt där inne i det lilla gapet som kommit upp en bra bit, och imorse en tredje som precis spruckit igenom. Märkligt att hon inte klagat alls på att det kliat eller gjort ont, eller hur det nu känns? Himla skönt att hon verkar helt opåverkad iallafall, annars brukar det ju kunna bli både extra gnälligt och lite allmän sjukdomskänsla, men det verkar ju vi som sagt slippa även om dom kommer tre samtidigt.
Nä, nu är det läggdags här. Skall upp kl 06 imorgon och stå redo för en ny arbetsdag. Fast det blir bara en kortis och sedan väntar en ledig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar